ANEB VŠE, CO BYSTE MĚLI VĚDĚT!!!!
2.7.2011 | Tak zde máme po dlouhé době zase něco novýho. Doufal jsem, že někdo pošle nějaké info k malýmu Vítkovi Smetanovi, ale ticho po pěšině, takže musíte vzít zavděk pozvánku na tradiční čoch v Kladorubech, kterej bude určitě stát za to. Více -ZDE- |
13.5.2011 | ![]() |
8.5.2011 | Do sekce Fotogalerie byly přidány fotky z letošních Čarodějnic, které poslala Marcela, za což jí patří díky! Kdo se tedy chce podívat, nechť klikne --zde-- |
--2.5.2011 |
|
!!!ŠTĚPÁNSKÁ!!! KRÁTKÁ MINIREPORTÁŽ Z AKCE
|
25.10.2010 | ![]() |
13.10.2010 | ![]() |
28.8.2010 |
|
24.8.2010 | A máme zde další reportáž. Tentokrát ze zájezdu letovické farnosti do Říma 14.- 20.3.2010 pod vedením našeho bývalého kaplana P. Roberta Prodělala. Zájedu se zúčastnila a reportáž z něj včetně bohaté fotodokumentace pro nás připravila Jana Purketová. Reportáž je rozdělena do několika částí. Dnes se můžete podívat na "Část první". |
23.8.2010 | Z důvodu stále zmenšující se volné kapacity této stránky jsem na fotoportálu Rajce.net zřídil naše "fotoalbum", kde budu v budoucnu umísťovat naše fotky. Jednotlivé fotogalerie budou zaheslované, takže se nemusíte obávat, že pokud mně poskytnete svoje fotky, že si je bude prohlížet kde kdo. Možnost přidávat nové fotky bude mít i každý z vás. Více info ---ZDE--- |
19.8.2010 |
!!!!POZOR !!!! Klubová párty ----ZMĚNA TERMÍNU---- 4.9.2010 více info ZDE |
28.7.2010 | ![]() |
21.7.2010 | ![]() |
20.7.2010 | Koukněte na další várku vtípků, které nám poslala Jana Purketová |
19.7.2010 | ![]() |
26.5.2010 | Jelikož nás o víkendu čekají parlamentní volby, udělal jsem anketu na volební téma. Nezajímají mě vaše volební preference, ale to, jaký máte k těmto volbám postoj - tedy zda se zúčastníte nebo ne. Tak se zapojte! |
25.5.2010 | Dnes zde máme upoutávku na festival, který se koná v Letovicích na zámku první červnovou sobotu. Příspěvěk poslala Jana Purketová ve snaze podpořit tento festival, který spolupořádá Jarda Chloupek. Více info ZDE |
22.5.2010 | V těchto dnech žije český národ hokejem. I část z návštěvníků této stránky jsou fandové hokeje (viz anketa). Zvlášť pro ty, kterým sledování hokeje komplikuje hlídání vlastních dětí, poslala Petra příspěvek, který by jim měl pomoci v tom, jak toto hlídání skloubit se sledování hokeje |
20.5.2010 | Tak zde máme vtipné video (díky Michalovi). Uvidíte maďarského imitátora, který nám připomene, jaká fára se nám zde proháněla před rokem 1989 a některá i dlouho po něm. |
19.5.2010 | ![]() |
13.5.2010 | ![]() |
9.5.2010 | ![]() |
9.5.2010 |
GRATULUJEME Petře k jejím 30. narozeninám, které oslavila právě dnes a přejeme vše nejlepší!!!
|
7.5.2010 |
Omlouvám se všem za pozdní odpovědi na vaše e-maily poslané na e-mail poslimejl@atlas.cz. Schránka byla totiž 3 dny nedostupná, takže jsem nemohl na vaše maily reagovat. Teď se již zdá být vše v pořádku, takže dál mailujte a posílejte svoje příspevky! |
7.5.2010 | Tak po Ufounech z Letovic zde máme duchy z Bobrové. Kdo se bojí, ať na odkaz rozhodně nekliká!!! |
![]() |
|
27.4.2010 | Konečně nějaká novinka z Letovic. No novinka. Už se ![]() |
21.4.2010 | ![]() |
20.4.2010 | Vložena nová anketa na téma: "Máte zájem se zúčastnit letošních Čarodějnic? Více info ZDE!!! |
19.4.2010 |
Je to akorát 3 měsíce, co jsem přestal aktualizovat tyto stránky.Tak nějak mě došla energie a chuť tyto stránky dělat. Nový příspěvky nikdo neposílal (až na nejrůznější vtípky, ale ty nejsou hlavním smyslem vytváření této stránky, ikdyž díky i za ně!) a já jsem začal přemýšlet o tom, zda se na to tady nemám vykašlat! Ale přišlo jaro a mě se ta chuť nějak vrátila - ale nevím na jak dlouho, protože je mě jasný, že nejen vytváření této stránky, ale i jednotlivých příspěvků, bude asi jen na mě. Přesto stále doufám, že každý z vás alespoň jednou či dvakrát do roka něco vytvoří a pošle. Když ne a mě to zas přestane bavit, tak si dám na pár měsíců voraz a budu čekat na další jaro. No zatím se můžete v příštích pár týdnech či měsících těšit na aktualizace a doufat, že mě to vydrží co nejdélel!!! |
7.1.2010 | Nové "Foto týdne" v sekci fotogalerie |
7.1.2010 | Zapojte se do ankety na téma: "Jak jste prožili právě skončené Vánoce?". Pokud vám tam nějaká zásadní odpověď chybí, tak mně to hoďte do mejlu nebo do vzkazů. Pokud se na toto téma chcete vyjádřit obšírněji, zapojte se do diskusního fóra na stejné téma. Ostatní jistě uvítají nějaké zajímavé postřehy z vašich Vánoc či Silvestra. |
6.1.2010 | V sekci zábava koukněte na krátké zamyšlení na téma "Co je politika?" (příspěvek zaslala Jana Purketová) |
3.1.2010 | A máme tu první video malýho Ondry Burgeta. Kdo chce vidět, jak si 3-denní chlap říká o jídlo, rozhodně se podívejte! |
Vzhledem k tomu, že doba, kdy jsme se mohli pravidelně scházet v naší klubovně, je již nenávratně pryč, vznikly tyto stránky, abychom spolu zůstali v kontaktu alespoň prostřednictvím internetu.
Budete zde nacházet nejrůznější informace o nás, fotografie, videa, diskuze, pozvánky na připravované akce, online vzkazy, chat - pokec a vůbec vše, co Vás bude zajímat.
Na podobě a obsahu této stránky se můžete podílet i VY! Očekávám Vaše nápady, připomínky, příspěvky do jednotlivých sekcí, fotografie, videa, zajímavé odkazy, atd. V sekci "Diskusní fórum" máte možnost diskutovat na nejrůznější témata, a to jak již ty existující, tak také můžete zakládat nové. Můžete zde rovněž uvést Vaše připomínky, nápady, postřehy, rady atd. týkající se této stránky a diskutovat o nich s ostatními. Každá připomínka, byť negativní, je velmi užitečná! Své připomínky, ale i další vzkazy můžete psát do "Návštěvní knihy", pokud chcete sdělit něco krátkého a chcete, aby to ostatní ihned viděli, využijte "Online vzkazy". Pokud si chcete jen tak pokecat, můžete využít "Chat - pokec".
Pokud tedy máte nějaké příspěvky, které chcete zveřejnit na této stránce, pište na mail poslimejl@atlas.cz.
Honza - administrátor stránek